Ende ka jetë-koncertë bamirësie

Me pjesëmarrjen e këngëtarëve të njohur: Aurela Gace, Elton Deda, Juliana Pasha, Eneda Tarifa, Olta Boka, Kejsi Tola. Koncerti do të mbahet 31 janar ne oren 19:00, tek Salla e Katedrales Ortodokse. Çmimi i biletes është: 3 000 lekë. Të ardhurat nga shitja e biletave do të shkojnë për viktimat e trafikimit dhe dhunës.

Rezervime: linku 

Data: 31 Janar 2018

Ora: 7 pm-10 pm Vendi: Salla e Kishës Ortodokse, Tiranë