'Sekretet e Aidës' - dokumentar për Ditën Përkujtimore të Holokaustit

    Marubi Tirane

Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" dhe Ambasada e shtetit të Izraelit me rastin e Ditës Memoriale të Holokaustit do të sjellin premierën e filmit “Aida’s Secrets” të Alon Schwarz.

Data: 27 Janar

Ora: 19:00

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies