Maratona Vrapo për Evropën

Me rastin e Ditës së Evropës (9 MajI), Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë, organizon një garë vrapimi të titulluar "Vrapo për Evropën". 


Eventi sportiv do të startojë  më 11 Maj, ora 11.30 tek Bulevardi Dëshmorët e Kombit.

Gara prej 5 km organizohet për të promovuar benefitet e BE-së dhe  Programet Erasmus Mundus.

Data: 11 Maj

Ora: 11.30 – 13.00

Vendi: Sheshi Nënë Tereza

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies