Koncert Simfonik i RTSh - Mateusz Moleda & Marin Gjollma

    koncerte ne Tirane, evente ne Tirane

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane Tiranë ju fton në një koncert simfonik me pjesëmarrjen e Dirigjentit Mateusz Moleda (Gjermani) dhe solistit Marin Gjollma (Piano).

Të premten, 26 janar 2018, ora 19:00, në sallën e Universitetit të Arteve

Hyrja e lirë!

Data: 26 Janar 2018,

Ora 19:00

Vendi: Salla e Universitetit të Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies