‘Safari i Livias’ shfaqje për fëmijë tek Teatri Eksperimental

    teatri per femije ne tirane

Pemierë e re që nga kjo fundjavë për të gjithë vogelushët! "Safari i Livias" do të ngjitet në skenën e Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli” cdo të shtunë dhe të dielë ora 10:30.

Cdo të Shtunë dhe të Djelë deri më 14 Prill

Ora: 10:30

Vendi: Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli”