‘Matilda’ shfaqje për fëmijë tek Teatri Eksperimental

    Teatri per femije ne Tirane

Premierë e re që nga kjo fundjavë për të gjithë vogelushët! "Matilda" do të ngjitet në skenën e Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli” cdo të shtunë dhe të dielë ora 10:30.

Data: 10 Shkurt 

Ora: 10:30

Vendi: Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli”