Tirana dashuron, 14 Shkurt

    Shen Valentini Tirane

Humans of Tirana – Zemrat e Tiranës – Dekor Feste – Muzikë – Kënde Fotosh... Atmosferë e aktivitete të shumëllojshme në Parkun e Madh të Liqenit. Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë ju uron të gjithëve ditën e dashurisë!

Data: 14 Shkurt 2018 

Ora: 009.00 - 15.00 

Vendi: Liqeni i Tiranes 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies