Së Prapthi te Teatri Metropolit

Teatri Metropolit,  sjell në datën 30 Shtator dhe 1 Tetor ora 11:00, për publikun e vogël shfaqjen “Së prapthi”. 

“Së prapthi” është një shfaqje interaktive dhe argëtuese ku personazhet janë dy; motër e vëlla.

Shfaqja është zgjedhja e duhur për fëmijët gjatë kësaj fundjave.

Data: 30 Shtator - 1 Tetor

Ora: 11.00

Vendi: Teatri Metropolit, Rruga Ded Gjo Luli, 1001 Tirana