Premiera Së Prapthi te Teatri Metropolit

Teatri Metropolit,  sjell në datën 6 dhe 7 maj, ora 11:00, për publikun e vogël premierën “Së prapthi”, me regji të Aldi Hysotoçit.

“Së prapthi” është një shfaqje interaktive dhe argëtuese ku personazhet janë dy; motër e vëlla.

Shfaqja është zgjedhja e duhur për fëmijët gjatë kësaj fundjave.

Data 6, 7, 13,14 Maj 2017

Ora: 11.00

Vendi: Teatri Metropolit, Rruga Ded Gjo Luli, 1001 Tirana