Gjergj Kastrioti- Skënderbeu në monedhën shqiptare

    Museu Kombetar Tirane

Muzeu i Bankës së Shqipërisë, në përkujtim të 550-vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti- Skënderbeut, më 17 janar 2018, ora 18:00, organizon ekspozitën e përkohshme “Gjergj Kastrioti- Skënderbeu në monedhën dhe kartëmonedhën shqiptare”. Gjatë këtij aktiviteti vizitorët mund të vizitojnë edhe ekspozitën e përhershme të Muzeut.

Data: 17 Janar

Ora: 18:00

Vendi: Banka e Shqiperise

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies