C'est la vie! Lindi Islami dhe Kristi Karkanaqe te Reja

    C'est la vie! Lindi Islami dhe Kristi Karkanaqe te Reja, koncerte ne Tirane, muzike live ne Tirane, evente ne Tirane, akvititete ne Tirane

 Në datë 8 Janar prej orës 19:00, do të performojnë te Reja, Lindi Islami dhe Kristi Karkanaqe, një prej çifteve konkurruese e fituese të disa prej netëve të spektaklit televiziv C’est la vie. Dy zëra të mrekullueshëm vijnë do t’ju argëtojnë te REJA. Hyrja Falas!

Data: 8 Dhjetor 2018

Ora: 19.00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies