‘Boeing Boeing’ komedi në Teatrin Eksperimental

    ‘Boeing Boeing’ shfaqje në Teatrin Kombëtar, shfaqje teatrale ne Tirane, shfaqje ne Tirane, teatro ne Tirane, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Tiranë risjellin komedinë “Boeing Boeing” në datat 9-10-11-12-13 Janar 19:00.

 

Një komedi e bujshme, në venat e së cilës rrjedh gjak si ai i komedive të Shekspirit me incidente të hareshme dhe ngatërrim identitetesh, Boing Boing paraqet aventurat dashurore të beqarit francez Bernard me stjuardesat e tij bukuroshe. Tri stjuardesa, më saktë, nga tre vende të ndryshme, secila duke besuar se është e fejuara e Bernardit. Më parë Bernardi ka ditur t’i xhonglerojë këto gra, falë zotërimit të orarit të detajuar të fluturimeve të tyre. Kur situata ndryshon dhe të tria gratë e tij mbërrijnë në apartament në të njëjtën ditë, Bernardi (me ndihmën e shokut të tij të mefshtë Robert) lufton me të gjitha mënyrat, që ato të mos e marrin vesh të vërtetën. A do të mundet Don Zhuani gënjeshtar ta mbajë në këmbë këtë maskaradë, apo do të ndodhë katastrofa? Si i thonë fjalës: gjithçka është mirë, kur përfundon mirë.

Data: 9-10-11-12-13 Janar

Ora: 19.00

Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental “Kujtim Spahivogli’

Për rezervime: 069 571 7746