Koncerti i Vitit të Ri në sheshin Skënderbej

Ardhja e Vitit të Ri pritet me muzikë dhe me atmosferën e duhur në sheshin Skënderbej. Koncerti i Natës së Vitit të Ri në sheshin Skënderbej fillon në 22.30. Këngëtarët që do të performojnë janë: Elhaida Dani, Tiri & Band, Kastro Zizo, Beatrix Ramosaj, Elgit Doda dhe Ronela Hajati. Më pas vjen momenti i shumëpritur i fishekzjarreve.

Data: 31 Dhjetor 2017

Ora: 22.30

Vendi: Sheshi Skënderbej Tiranë