Babai’ shfaqje në Teatrin Kombëtar

“Babai” është konsideruar si drama më e fuqishme botërore e dhjetëvjeҫarit të fundit e autorit Francez Florian Zeller , me regji të Spiro Dunit dhe në interpretimin e aktorit të madh Reshat Arbana do të shfaqet në Teatrin Kombëtar në datat 20-21-22-23-24 Dhjetor 2017.

Datat: 20-21-22-23-24 Dhjetor 2017

Vendi: Teatri Kombëtar

Për rezervime 042223022