'Lodz dhe Tirana’ ekspozitë te Reja

    ‘Lodz dhe Tirana’ ekspozitë te Reja, Ekpozita ne Tirane, Evente ne Tirane, Aktivitete kulturore ne Tirane, Evente ne Dhjetor ne Tirane, Vizito Tiranen

Artisti Polonez Maksym Ostrowski vjen në Tiranë me ekspozitën e tij “Lodz dhe Tirana”. Student ii Akademisë së Arteve të Bukura në Lodz, Poloni ka zgjedhur Tiranën, që ta krahasojë me qytetin e tij, nëpërmjet artit dhe profesionit që ka. Ekspozita do të shfaqet në datat 28 dhe 29 Dhjetor 2017, te Reja në Tiranë.

Data: 28 & 29 Dhjetor 2017

Vendi: Te Reja, përballë Galerise Kombetare te Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies