‘Nga sytë e Kllounit’ shfaqje cirku

Cirku Kombëtar ju fton çdo të shtunë dhe të dielë në orën 11.00 për të ndjekur një shfaqje me numrat më bukur të “Nga sytë e Kllounit”  e cila do të shfaqet në çadrën e Cirkut Kombëtar, e cila ndodhet pas Muzeut Historik Kombëtar. Për rezervime kontaktoni në këto numra:  04 22 56 290 / 06820 20252   .

Çdo fundjavë te muajit

ora 11:00

Vendi: Cirku Kombëtar