Koncert simfonik me 3 Musketjerët e rrokut shqiptar

Tre legjendarët, Elton Deda, Aleksandër Gjoka dhe Redon Makashi do të rikthehen për artëdashësit e muzikës rrok në skenën e Pallatit të Kongreseve, më 15 maj.

Tingujt e këngëve të tre Musketjerëve , do të shoqërohen nga 70 muzikantët më të mirë të orekstrës simfonike e Radio Televizioni Shqiptar.

Këngët e preferuara të repertorit të tyre do të vijnë në një koncert të paharrueshëm këtë 15 maj.

Data: 15 Maj

Ora: 20.00 – 23.00

Vendi: Pallati i Kongreseve