Plaku i Vitit të Ri në Malin e Dajtit

    krishtlindje ne malin e dajtit Tirane

Dajti Ekspres, sjell Santën në Dajt! Çdo të dielë deri për Krishlindje, Poli i Veriut do të zhvendoset n’Dajt. Për të gjithë fëmijët dhe të rriturit që duan të ndihen fëmijë, ejani të shijoni atmosferën e festave! Fëmijë mos harroni ti shkruani letër Santës dhe ti postoni!

Plot surpriza do t’ju presin në ditën e Krishtlindjes 25 dhjetor 2017!

Data: 17 Dhjetor – 31 Dhjetor

Ora: 09: 00 – 12:00

Vendi: Mali Dajtit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies