CrossCountry Individual Mountain Bike Marathon

    maratona e tiranes

Bike Club Tirana me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë, organizon më 7 Janar 2018 garën CrossCountry Individual Mountain Bike Marathon. Starti i garës është i përbashkët nga sheshi "Skënderbej", numri i pjesëmarrësve është i limituar 100 garues

Data: 7 Janar

Ora: 08:00

Vendi: Sheshi Skenderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies