Ekspozitë e piktorit Italian Giampaolo Talani tek Muzeu Kombëtar

    Muzeu kombetar tirane

Ekspozita "Rotte Traverse" e piktorit të njohur Italian Giampaolo Talani, në Muzeun Historik Kombëtar, duuke nisur nga data 16 Dhjetor deri më 6 Janar 2018 .

 “Rotte Traverse” përveç se paraqet një artist i cili është konsideruar si një nga njohësit më të mirë të teknikës së afreskut është një autor i konfirmuar i veprave në Bronz.

Data: 16 Dhjetor – 6 Janar 2018

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies