Ekspozita Ndërkombëtare Onufri, edicioni i 23-të

    Galleria Kombetare Tirane

Galeria Kombëtare e Arteve më datë 20 Dhjetor, ora 18:00, ka kënaqësinë të hapë për publikun Edicionin e 23-të të Ekspozitës Ndërkombëtare “Onufri”. Kuruar nga Gaetano Centrone, ekspozita titullohet “AU FIL DU TEMPS - Kujtesë kolektive, kujtime personale”. Janë dhjetë artistë pjesëmarrës, që vijnë nga gjashtë vende; të gjithë të lindur në vitet '70 dhe '80 dhe me një cv të pasur ndërkombëtare: Zeni Ballazhi, Adi Haxhiaj, Koja, Perino & Vele, Leonard Qylafi, Calixto Ramírez, Jelena Tomasevic, Vangjush Vellahu, Alketa Xhafa Mripa, Fani Zguro.

Data: 20 Dhjetor – 30 Janar 2018

Ora: 19:00

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies