Festojmë me Artizanët tek Pazari i Ri

    Pazari i Ri Tirane

Organizime me grupe të ndryshme muzikore dhe të rijntë e Liceut Artistik.

Data: 14-15 Dhjetor

Ora: 18:00 – 20:00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies