Ceremonia e ndarjes së çmimeve të #TiranaAutumn2018

    Ndarja e cmimeve TiranaAutumn2018 foto konkurs

Visit Tirana organizon ditën e Mërkurë, 12 Dhjetor 2018, ora 18:00 tek Hotel Theranda, Ceremoninë e Ndarjes së Cmimeve të Konkursit #TiranaAutumn2018 në Mediat Sociale.

Në këtë ceremoni do të prezantohen tre fituesit e këtij konkursi.

Ftojmë të gjithë pjesëmarrësit në konkurs por edhe të gjithë ndjekësit e Visit Tirana, të ndajmë pasionin për qytetin tonë!

Data: 12 Dhjetor 2018

Ora: 18:00

Vendi: Hotel Theranda

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies