Në Lindje të Berlinit, tek Teatri Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli

    arben derhemi tirana

Premierë e jashtezakonshme në skenën e Teatrit Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" "Në lindje të Berlinit" me regji të Milto Kutali dhe aktorët Arben Dërhemi, Ahmet Pasha, Ina Morina dhe Blendi Arifi do të shfaqet në sallen e re Gëte ora 19:00 në datat 16-17-19-20-21-22-23-24-26-27-28 Dhjetor

Rezervime: 069 571 7746 / 042 27 8158 ose shkruani ne inbox https://goo.gl/H2H2NC

 

Data: 16 – 28 Dhjetor

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli, Rruga Murat Toptani, Tirane