Rojat e Taxhit, tek Teatri Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli

    Rojet e Taxhit ne Tirane

"Rojat e Taxhit" e Rajiv Joseph, me regji te Altin Basha dhe aktoret Gazmend Gjoka dhe Lulzim Zeqja do të shfaqet në sallën qëndrore tek tek Teatri Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli.  Kjo pjese eshte historia komike dhe e trishtuar nje miqesie te thelle qe testohet e thyhet nga rrethana ekstreme dhe brutale. Rezervime: 0695717746 / 042278158 ose shkruani ne inbox https://goo.gl/H2H2NC  

Date: February, 15 – 18

Time: 7 pm

Place: Experimental National Theater Kujtim Spahivogli,  Murat Toptanistreet, 100 Tirana  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies