Dita e pestë e Bienales e artistëve të rinj të Mesdheut

Dështimi, elementi që qëndron mes përpjekjeve dhe pamundësisë duke u tjetërsuar gjatë rrugës në kërkim të shtëpisë së ëndrrave.      

 

Ora: 12:00

Bisedime mes Artistëve ': Le të flasim për DËSHTIMIN

Vendi: Reja

 

Ora: 12:00

Krijim  letrar: Ilaria Genovesio/Fabio Cavallari, Domestic Actions

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 12:00

Krijim letrar nga Jonida Prifti, Radio Anarti

Vendi: Qendr Tulla

 

Ora: 14:00 -16.00

Krijim letrar nga Valentina Lacinio, There's No Place Like

Vendi: Teatri Metropol

 

Ora: 16:00-  17:00

Performance Sound nga Edson Luli, This artwork will have a title soon

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 16:00

Performance / Akti Urban nga Marilou Vomvolou/Penny Eleftheriadou/Orestis Patsinakidis/Katerina Sisinni/Anastasia Tzellou, Resetting Homeland

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 16:30

Performance / Akti Urban nga Marilou Vomvolou/Penny Eleftheriadou/Orestis Patsinakidis/Katerina Sisinni/Anastasia Tzellou, Resetting Homeland

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 17:00

Performance / Akti Urban nga Marilou Vomvolou/Penny Eleftheriadou/Orestis Patsinakidis/Katerina Sisinni/Anastasia Tzellou, Resetting Homeland

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 17:00

Krijim letrar nga Pablo Alonso, Nënës sime dhe poezi të tjera

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 17:30

Performance / Akti Urban nga Marilou Vomvolou/Penny Eleftheriadou/Orestis Patsinakidis/Katerina Sisinni/Anastasia Tzellou, Resetting Homeland

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 17:30

Krijimi letrar nga Tobi Campion, Prey

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 18:00

Arte të Zbatuara nga Ledia Kostandini, Work presentation

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 18:00

Krijim letrar nga Ilaria Genovesio / Fabio Cavallari, Untitled

Vendi: Clock Tower

 

Ora: 19:00

Performanca nga Olja Grubić/ Živa Petrič/Kristina Alexova, The Red Web

Vendi: Destil Hostel

 

Ora: 19:00

Muzikë nga PMS

Vendi: Discobox

 

Ora: 19:30

Performance / Dance nga Sadegh Aleahmad/Jamal Sterrett, Omega Fragmented (The soil Returns to Us) no. 6

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 19:30

Muzikë nga Pablo Alonso, Nënës sime dhe poezi të tjera

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 20:00

Krijim letrar nga Toby Campion, Prey

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 20:15

Film nga Nicolas Vamvouklis, And it feels like home II (Screening and Talks)

Vendi: Reja

 

Ora: 20:30

Muzikë nga Omega

Vendi: Discobox

 

Ora: 21:00

Performanca nga Yara Mekawei/Lamis Haggag/Ismail Hamed, The Middle Ear is 30 Centimeters behind the Scene

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 21:30

Teatri nga Coperte Strette, Towards Medea, preview

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Mesnatë

Muzikë nga Jam session

Vendi: Piramida

 

Data: 8 Maj 2017

Vendi: Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies