Opera Histori me kompozimet e Prenkë Jakova

    Opera Tirane Balet

Një koncert me muzikë shqiptare, perlat e krijuara nga kompozitori, "Nderi i Kombit" - Prenkë Jakova në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodhokse në Tiranë. Me artistët me në zë të TKOB, orkestrën simfonike dhe të ftuar. Hyrja në koncert është e lirë, mjafton të konfimoni pjesëmarrjen tuaj me një mesazh në inbox tek faqja e Facebook Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor https://goo.gl/Yvt3n6  

15 Dhjetor

Ora:  19:00

Vendi: Qendra Kulturore të Katedrales Orthodhokse në Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies