Një histori e fëmijëve dhe filmit

    kinemate Tirane

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju mirëpret të Martën, datë 12 Dhjetor, ora 17:30 në Kinema Millennium, Tiranë në shfaqjen e premierës shqiptare të filmit esse "Një Histori e Fëmijëve dhe Filmit"  të regjsorit Mark Cousins. Një film plotësisht i dedikuar fëmijëve në kinematografinë botërore. Merrni fëmijët ose fëmijën brenda jush  dhe mos e humbni këtë vështrim unik mbi botën njerëzore dhe vetë kinemanë. Hyrja e lirë!

Data: 12 Dhjetor

Ora: 17: 00

Vendi: Kinema Millenium

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies