Eja këndo me ne, tek Muzeu Kombëtar

    Muzeu Kombetar Tirana

Për herë të parë, në fillim të këtij sezoni, TKOB shpalli një kalendar të dedikuar “Edukimit përmes Artit” si prioritet i këtij viti artistik. Sot, në orën 19:00, Koncerti i Korit të fëmijëve të TKOB, të dalë nga ky projekt elitar, i cili për herë të parë bën bashkë 50-të fëmijët e dalë nga konkursi i “Eja këndo me ne”, për të formuar korin e fëmijëve të TKOB. Hyrja në koncertin është e lirë, ju ftojmë të jeni të gjithë prezent në një moment shumë të rëndësishëm të TKOB, me një shfaqje dedikuar plotësisht brezit të ri, publikut të së ardhmes, fëmijëve më të talentuar të Tiranës.

Data: 12 Dhjetor

Ora: 19:00

Vendi: Muzeu Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies