17-Vjetori i Pazarit Ndërkombëtar të Pushimeve OSAAB tek Hotel Sheraton

    Hotel Sheraton Tirana

17-Vjetori i Pazarit Ndërkombëtar të Pushimeve OSAAB, mbahet në datën 10 Dhjetor tek Hotel Sheraton nga ora 10:00-15:00. Qendra Streha ju mirëpret ju dhe miqtë tuaj që të mbështesni financiarisht. Të ardhurat do të shkojnë për darkën e Vitit të Ri të të rinjve të pastrehë për shkak të orientimit seksual!

Data: 10 Dhjetor Ora: 10: 00 – 15:00 Vendi: Hotel Sheraton

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies