Dajti N’Fest 2017

    Festa e Maleve ne Dajt Tirane

APR – Bashkia Tiranë, EDS Foundation, AKZM dhe UNDP bashkojnë ide, forca e partnerë për t'i dhënë Jehonë Ditës së Maleve - Dajti N’Fest 2017. Prej orës 8 të mëngjesit e deri në perëndim, ngrohim atmosferën e ftohtë të Dajtit me mënyra jetese që i binden natyrës, i përulen lartësive, festojmë malin!

Data: 9 Dhjetor Ora: 08:00 – 18:00 Vendi: Dajt, Tirane