Electronic Beats Urban Culture Festival

    festivali urban ne Tirane

Në dt. 8 Dhjetor tek Parkimi i Sheshit Skënderbej dhe dt. 9 tek Piramida Telekom Electronic Beats më mbështetjen e Bashkia Tiranë prezanton:  Urban Culture Festival Një program 360 gradë mbi kulturën urbane, 2 lokacione, 10 artistë performues.

Data: 8 – 10 Dhjetor

Vendi: Sheshi Skenderbej, Piramida

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies