Enduro Dual Track, Kupa e Republikës 2017

    gara me makine ne Tirane

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Motoçiklizmit sjellin më 9 Dhjetor në Dajt Kupën e Republikës 2017

Data: 9 Dhjetor

Ora: 08,00 –15.30

Vendi: Dajt, Tirane