Downhill - Raundi IV dhe V

    Downhill in Tirana

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Bike Club Tirana, organizojnë më 9 Dhjetor raundin e IV dhe të V të Kampionatit Downhill 2017, në Dajt. Shtegu i zgjedhur do të ketë gjatësinë 1310 m dhe pjerrësia arrin 24.6%. Në përfundim do të zhvillohet dhe ceremonia e ndarjes së kupave e medaljeve të fituesve të kampionatit DH2017.

Data:  9 Dhjetor, 2017

Ora:  08,00 – 14,00

Vendi: Mali Dajt, Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies