Dama me Kamelie në Teatrin Kombëtar

    Teatri Kombetar ne Tirane

"DAMA ME KAMELIE” me autor Alexandre Dumas( I Riu), vjen në Teatrin Kombëtar,premierë absolute në datat 8,9,10 Dhjetor,ora 19:00.Interpretojne Laert Vasili, Luli Hoxha, Viktor Zhusti, Rajmonda Bulku, Gjergj Mena, Xhino Musollari, Josif Sina dhe Karafil Shena. Dramatizimi Laert Vasili dhe Luli Hoxha Regjia Luli Hoxha.

Rezervoni biletat tek 04 222 3022.

Data: 8 - 17 Dhjetor

Ora: 19,00

Vendi: Teatri Kombëtar