Dita e katërt e Bienales e artistëve të rinj të Mesdheut

 

Ora: 12:00

Bisedime mes Artistëve: Le të flasim për ENDRREN

Vendi: Reja

 

Ora: 12:00

Projekti Urban / Workshop BJCEM Collaborative Project by Waleed Elsaid/Mahmood Hachim/Bita Razavi

Veprimi, Reagimi, Bashkëveprimi

Vendi: Qendra Rinore e Tiranës

 

Ora: 12:00

Krijim letrar nga Kristina Gvozdenovic, Fairytales with Positive Role Models

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 12:30

Krijim letrar nga Jonida Prifti, Radio Anarti

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 14:00 – 16.00

Krijimi letrar nga Valentina Lacinio, Nuk ka vend si

Vendi: Teatri Metropol

 

Ora: 14:00 – 18.00

Workshop me Eléonore Josso/Stéphanie Chabaud

Describing space – can it take place?

Vendi:  Muzeo Historik Kombëtar

 

Ora: 15:00-18:00

Curators’ lectures: A Natural Oasis?

Vendi: Reja

 

Ora: 15:00 – 20.00

Performance / Workshop nga Theodoros Zafeiropoulos/Katerina Velliou

Vendi: Piramida

 

Ora: 17:00

Krijim letrar nga Kristina Gvozdenoviç, përralla me modele të roleve pozitive

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

 

Ora: 18:00

Film nga Valerio Muscella, 4 Stars Hotel

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 18:00

Muzikë nga Álvaro Muñoz Gil

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 19:00

Performanca nga Ayeklauwn Cía y Teatro Atómico, The Wisdom of the Birds

Vendi: National Circus

 

Ora: 19:00

Krijim letrar nga Maja Hodoscek, Endërrimtarër

Vendi: Lincoln Center (kopshti)

 

Ora: 19:00

Muzikë nga Le Ultime Sorelle di Jack, Alle Mie Sorelle

Vendi: Pazari i Ri

 

Ora: 20:00

Performance / Dance nga Elona Culiq / Besmir Sula, Unë dhe  qyteti

Vendi: Teatri Metropol

 

Ora: 21:00

Performance / Dance nga Lynn Kodeih, Crossing into the City of No Faces

Vendi: Galeria Kombëtare e Arteve

 

Ora: 21:00

Muzikë nga ElContainer

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 21:30

Performance / Dance nga Compañia Joaquín Collado, Nereo is Drowning (and the Nereidas)

Vendi: Cirku Kombëtar

 

Ora: 22:00

Muzikë nga Oborri

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Mesnatë

Music nga Jam session

Vendi: Piramida

Data: 7 Maj  2017

Vendi: Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies