Krishtlindje të rriturish Teatri Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli

    evente per Krishtlindje Tirane

Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" prezanton produksionin më të ri për fëmijë. Nga data 13-14 Janar,  ora 10:30 "Krishlindje te rriturish" Një komedi për femijë që trajton historinë e mistershme të një Krishlindjeje.

Data: 13-14 Janar

Ora: 10.30

Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies