Nata e Bardhë në Hotel Colosseo

    Nata e Bardhë në Hotel Colosseo

Hotel Colosseo organizon një natë festive me muzikë live të rrymës gold, varietet antipastash, verë dhe koktajle fantastike si edhe ëmbëlsira pafund.  

Data: 29 Nëntor

Ora: 20.30

Vendi: Hotel Colosseo, sheshi Adem Jashari, Rruga e Durrësit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies