Opera 'Skenderbeu' në sheshin Skenderbej

    Opera Skenderbeu ne Tirane, shfaqje opera ne Tirane

Opera "Skenderbeu" në sheshin "Skenderbej" Nuk është vetëm një shfaqje, por një moment tepër i rëndësishëm. Për herë të parë në një vepër operistike, TKOB ngjit në skenë 50 fëmijë, duke krijuar korin e fëmijëve të TKOB. Ata do të këndojnë koralet e operas "Skenderbeu", në prag të përfundimit të projektit "Eja kendo me ne", të kolonës "Edukimi përmes artit". Solisteve të TKOB, trupës së korit, orkestrës i bashkangjiten artistët e vegjël, e ardhmja e skenës dhe e artit shqiptar.

 Data: 28 Nëntor
Ora: 19.00
Vendi: Sheshi Skenderbej, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies