Koncert piano nga Elvis Peçi

    Koncert piano nga Elvis Peçi

Melodizmi filmik i Aleksandër Peçit Koncert piano nga Elvis PeçiAlbum me muzikë filmi për piano; 17 pjesë të aranzhuara dhe ri-edituara nga Aleksandër Peçi dhe Elvis Peçi (Premierë).

Data: 27 Nëntor
Ora: 19.00
Vendi: Universiteti i Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies