Panairi "Shqipëria punon tokën", edicioni II

    panairi "shqiperia punon token" ne tirane, evente ne tirane, panaire ne tirane

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë dhe Shoqata e Industrialistëve Ushqimorë me mbështetjen e Bashkisë së Tiranës
ju ftojnë në edicionin e dytë të panairit më të madh te bujqësisë, blegtorisë dhe agro përpunimit. Në këtë panair manifestohet  kulinaria shqiptare, tradita e fshatit, prodhimi autokton dhe më e mira e industrisë së përpunimit ushqimor në vend. Ky event do të mbahet në datat 12 dhe 13 tetor 2018, .. nën sloganin "Shqipëria punon tokën"

Data: 12-13 Tetor

Vendi: Sheshi Nënë Tereza

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies