Nëna dhe fëmija

    teatri metropol tirane

Në Teatrin Metropol do të ngjitet në skenë shfaqja "Nëna dhe fëmija", dramë e Jon Fosse, me regji të Dino Mustafic dhe interpretimin e Ema Andrea dhe Matia Llupa. Projekt i M.A.M Foundation of Contemporary Art.

Data: 18,19, 25 dhe 26 Nëntor

Ora 20:00

Vendi:  Teatri Metropol.

Biletat i gjeni online këtu