Dita e Tretë e Bienales e artistëve të rinj të Mesdheut

 

Ora: 12:00

Bisedime mes  Artistëve: Le të flasim për KONFLIKTIN

Vendi: Reja

 

Ora: 12:00

Projekti Urban / Workshop BJCEM Collaborative Project by Waleed Elsaid/Mahmood Hachim/Bita Razavi

Veprimi, Reagimi, Bashkëveprimi

Vendi: Qendra Rinore e Tiranës

 

Ora: 12:00

Krijim letrar nga Jonida Prifti, Radio Anarti

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 14:00 -16.00

Krijim letrar nga Valentina Lacinio, There's No Place Like

Vendi: Teatri Metropol

 

Ora: 15:00 – 20.00

Performance / Workshop nga Theodoros Zafeiropoulos/Katerina Velliou

Vendi: Piramida

 

Ora: 16:00

Film nga Blerina Goce, One, Two, Monologues

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 16:00

Movie nga Sara Mignogna, Humbur në Molise

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 16:00

Film nga Delia Márquez, Lugares Comunes

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 16:30

Krijim Letrar nga Rachelle Deguara, Replika; Eku

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 17:00

Krijim letrar nga Jorgos Panagi, Mitet

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 18:00

Film nga Avo Kaprealian, Houses Without Doors (screening and talk)

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 18:00

Muzikë nga Lena Carrilero, Welcome Home, Welcome Back

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 18:00

Krijim letrar  nga Rachelle Deguara, Replika; Eku

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 18:30

Krijim letrar nga Jorgos Panagi, Mitet

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 19:00

Muzikë nga  Bledi Boraku

Vendi: Piramida

 

Ora: 20:00

Film nga Alberto Gemmi/Mirco Marmiroli, Ogni Opera Di Confessione

Vendi: Reja

 

Ora: 20:00

Performance / Dance nga Francesca Greco, Song to the Wall of the Body

Vendi: Turbina

 

Ora: 21:00

Performance / Dance nga Ventura Díaz & Wave, 2:22. “Tic T.O.C.”

Vendi: Turbina

 

Ora: 21:00

Muzikë nga Almena

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 22:00

Dance Performance nga Blenard Azizaj/Maja Gomez/Foteini Micheli, NoBody’s Land

Vendi: Turbina

 

Ora: 22:00

Muzikë nga Uj pa gaz / Tiranë

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Mesnatë

Muzikë Jam session

Vendi: Piramida

 

Data: 6 Maj, 2017

Vendi: Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies