‘Unë dhe Pleshti’ shfaqje për fëmijë në Tiranë

    Shfaqje per femije ne Tirane

Teatri hollandez, Lichtbende vjen në Tiranë me shfaqjen "Unë dhe Pleshti", ditën e Shtunë, më 25 Nëntor në orën 10:30, në sallën e Teatrit Kombëtar Eksperimental, "Kujtim Spahivogli". Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta, ju fton bashkë me fëmijët (mbi 4 vjeç) për të parë me sytë tuaj sesi shfaqja krijohet nga artistët e Lichtbende, duke iu dhënë jetë dritave përmes projektimit në një ekran gjigand. Është një shfaqje për fëmijë, por që do e shijojnë pa dyshim edhe të rriturit - me humor, muzikë dhe animacion. Hyrja është e lirë!

Date: 25 Nëntor 2017

Ora: 10.30-11.30

Vendi: Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies