OPERA SOUL në Muzeun Historik Kombëtar

Cikël koncertesh Recitale – Solistike në Muzeun Historik Kombëtar. Hyrja në koncert është e lirë, mjafton të konfirmoni pjesëmarrjen me një mesazh në inbox. Ju mirëpresim!

Data: 25 Qershor 

Ora: 19:00

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies