Sofra Tironse 2019

    Sofra Tironse 2017 event

Ditën e hënë, më 11 Shkurt 2019 ora 18:00 në Pallatin e Kongreseve,Shoqata Tirana organizon eventin e përvitshëm "SOFRA TIRONSE" 2019 .

Me pjesmarrjen e shumë këngëtarëve të njohur të muzikës qytetare ky event mbledh të gjithë dashamirësit e Sofrës Tironse. 

Date: 11 Shkurt 2019

Vendi: Pallati i Kongreseve

Ora: 18:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies