Exil - Déjà vu, balet nga Eno Peçi

    Eno peci ne Tirane

Baleti "Exil - Déjà vu" Me koreografi dhe pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të balerinit, Eno Peçi Në data 25 dhe 26 nëntor - ora 19:00, në sallën e Universitetit të Arteve. Biletat fillojnë shitjen ditën e premte ora 09:00-20:00. Ju mund të rezervoni biletat tuaja on Facebook në këtë link

Data: 25-26 Nentor