Qitje me hark në Parkun e Madh

    Parku i Madh ne Tirane

Nëse jeni fansa të qitjes me hark, atëherë nuk duhet të humbisni aktivitetin që zhvillohet në Parkun e Madh në Tiranë.   Gjimnazistët e Tiranës do t’i bashkohen aktivitetit dhe do të mësojnë sportin e qitjes me hark. Kini parasysh se nëse moti nuk është i përshtatshëm, aktivitetit do të shtyhet për ditët në vazhdim.

Data: 17 Nëntor 2017 Ora: 11.00-13.00 Vendi: Parku i Madh  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies