Hekuba

    teatri Metropol Tirane

Shfaqja me titull “HEKUBA , Porte dhe periferi te mesdheut, (VIII Azione)”, do të jepet në datë 16 Nëntor, ora 19:00, në sallën Shekspir të Teatrit Metropol.

Hyrja do të jetë e lirë, por personat që dëshirojnë të marrin pjesë duhet fillimisht të rezervojnë në nr e tel. më poshtë.

Info & Rezervime: +355 67 227 0668

Data: 16 Nëntor

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Metropol

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies