Klubi i leximit pranë Muzeut Historik Kombëtar

    muzeu kombetar

“Klubi i leximit pranë muzeut”, është logoja e veprimtarive periodike javore që do të zhvillohen në Muzeun Historik Kombëtar, e cila mbështet gjithashtu fushatën kombëtare të leximit “Takohemi për një Libër” inicuar nga Ministria e Kulturës. Mbështetja e kësaj fushate synon të orientojë shoqërinë, në veçanti brezin e ri, drejt kulturës së të lexuarit të historisë.

Në specifikën e programit të Muzeut Historik Kombëtar është leximi i fragmenteve të librave historikë, arkeologjik, libra për trashëgiminë kulturore, muzeologjinë, etnografinë dhe restaurimin, të shkruara nga studiues shqiptarë.

Data: 10 Nentor 2017 - 2 Mars 2018

Ora: 13:00

Vendi: Muzeu Historik Kombetar

Sheshi Skenderbej, Bulevardi Zogu I

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies